Oferim servicii diverse de transport

Transport Mobila

Activitatea de transport mobila si bagaje presupune atentie si operativitate, asiguram o corecta manipulare a lucrurilor dumneavoastra evitand deteriorari, zgarieturi sau distrugerea obiectelor personale.

Mai departe

Mutari firme

Ne ocupam de toate aspectele pe care le presupune relocarea sediului firmei dumneavoastra de la planificare pana la asezarea mobilierului in noua locatie.

Mai departe

Mutari obiecte grele

Avem o echipa specializata in manipulare obiecte grele gen seifuri, vitrine, pianine. Manipularea si transportul se fac fara riscuri in timp optim si la preturi convenabile.

Mai departe

Transport mobila Bucuresti

Avem peste 8 ani de experienta in mutari si transport mobilier in Bucuresti si in tara. Personalul calificat in domeniu si parcul auto diversificat de care dispunem sunt adaptate necesitatilor de transport pentru orice mutare de locuinte, firme sau alte materiale.

Aveti ceva de mutat si nu stiti la cine sa apelati ? Nimic mai simplu! Apelati la mutariromania.ro si sigur o sa fie profitabil. In cazul in care vreti sa faceti un transport in afara Bucurestiului sau international, va rugam apelati la agentii nostrii pentru a va oferi o estimare de pret.